Csilla és Peti – avagy teljes az összhang


Ez az első esküvős bogbejegyzésem itt, és szerencsére egy fantasztikus párról kell írnom. Petit már régóta ismerem, hiszen kolléga, Csillával viszont még nem találkoztam az első egyeztetés előtt. Nagyon meglepett , amikor Csilla felhívott telefonon a jegyes fotózásukkal kapcsolatban, ugyanis pont Peti születésnapjára időzítette és nem is akármilyen meglepetéssel készült, egy hőlégballonos repülés formájában.

A jegyes fotózás napján is teljes titokban indultunk el célunk felé és a meglepetés nem is maradt el. Hozzá kell tennem, hogy a sikerért meg kellett küzdeni a fiataloknak, akiknek aktívan rész kellett venniük a ballon előkészítésében, ráadásul az időjárás sem kedvezett a felszállásnak azonban a képzett személyzetnek és az égieknek hála, végül is sikerült felszállni, és egy hatalmas élménnyel zárni a napot!

Amikor eljött az esküvő napja az időjárás ismét kibabrált velünk, mert végig lógott az eső lába sőt, néha el is eredt így a kreatív fotózás elhalasztása mellett döntöttünk, ami utólag remek döntésnek bizonyult! A hangulaton viszont ez semmit nem változtatott, a fiatalok között teljes volt az összhang és ragyogtak az egész nap folyamán. A szertartások fényét emelték a díszelgő kollégák is, akiknek itt szeretnék gratulálni az egész napos kitartásukhoz. A városházán még konkurenciát is kaptam ázsiai csoport személyében, akik nagy lelkesedéssel fotózták a nem mindennapi ceremóniát. A lakodalom az egész nap megkoronázása volt ahol a kiváló vőfély, Vaslóczki Roland szórakoztatta a násznépet nem kis sikerrel a Sasfészek étterem rendezvénytermében melyet Niki virág dekorációja díszítette és a Parádia zenekar biztosította a talpalávalót!

A kreatív fotózásra hétfőn késő délután került sor. Régi vágyaim egyik valósult meg ismét, hogy a fotózást sötétbe fejezzük be és hála az októberi dátumnak erre nem is kellett sokat várnunk. Peti és Csilla olyan felszabadultak voltak a fotózás alatt és végig olyan összhangban voltak, hogy a remek sorozat borítékolható volt, mert mint mindig mondom, jó ha valaki ért a fotózáshoz, de a szerelmet hitelesen bemutatni képeken csak valós érzelmek kimutatásával lehet (amit nem a fotós vagy a fényképező iránt kell táplálni :).

Száz szónak is egy a vége: Sok Boldogságot Kívánok Csillának és Petinek a közös életükhöz!

Cs&P ball 01

Cs&P ball 07   Cs&P ball 25

Cs&P ball 51    Cs&P ball 56

Cs&P esk_0305   Cs&P esk_0309

Cs&P esk_0318   Cs&P esk_0454

Cs&P esk_0600   Cs&P esk_0659

Cs&P esk_0707   Cs&P esk_0742

Cs&P esk_0964   Cs&P esk_0970

Cs&P esk_1035   Cs&P esk_1073

Cs&P_kreativ_07   Cs&P_kreativ_88

Cs&P_kreativ_73    Cs&P_kreativ_79

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s