Publikálunk 2

Ez egy jó évnek tűnik számomra „repülős fronton”, hiszen már a második kiadvány jelent meg az évben, melyben közreműködhettem.

Bár az album részletes tervét már láttam a megjelenés előtt, és tudom, hogy a nyomtatott sajtó kezd kimenni a divatból, még is különleges élmény volt kézbe venni egy könyvet melynek belső oldalán ott díszeleg a nevem többedmagammal. Ráadásul, az ember mindig tanul valamit, jelen esetben a könyvkészítés írott és íratlan szabályait, olyanokat, melyre álmomban sem gondoltam volna. Szerencsére a segítség Dr. Toperczer István személyében kéznél volt, mivel több kiadvánnyal a háta mögött, mondhatni ez számára rutin feladat volt így számtalan hasznos információval gazdagodhattam. Sajnos a formai megkötések miatt nem engedhettük teljesen szabadjára a fantáziánkat, de véleményem szerint mindent kihoztunk a lehetőségeinkből, amit lehetett, és a végeredmény számomra nagyon tetszetős lett.

Fontos megjegyeznem még egy pár személy nevét, akik segítettek a kiadvány létrejöttében a teljesség igény nélkül. Köszönettel tartozom Zám Krisztinának, Szauves Xéniának, Tóth Róbertnak, Polonyi Zsoltnak, Szubota Gábornak a közvetlen segítségért, Ugrik Csaba Dandártábornok Úrnak és a Zrínyi Kiadónak a lehetőségért!

Néhány kép a könyvből, melyeken az én fotóim szerepelnek kedvcsinálónak!

 


01    02

03    04

05

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s